TEKUĆE ZLATO

Maslinova ulja Oio Vivo osvojila čak tri zlatne medalje u Dubaiju

| Autor: Marijana Ćurt
Oio Vivo trgovina

Oio Vivo trgovina


Prolazeći glavnim putem koji povezuje Pulu s Vodnjanom možete uživati u veličanstvenom prizoru i pogledu na prekrasno zelenilo. Očarat će vas ljepota tog zelenog prostranstva jer je na površini od 80 hektara posađeno 15.000 maslina. I dok se sunčeve zrake poigravaju sa zelenim listovima koji plešu u ritmu vjetrove melodije, ne možete se ne upitati koliko je truda bilo potrebno da se podigne ovaj najveći maslinik u južnom dijelu naše prekrasne Istre, maslinik kompanije Oleum Maris.

Već same brojke posađenih maslina izazivaju oduševljenje , a tek kad se prošeta maslinikom i vide maslina do masline te uređeni putovi između njih koji nas vode od sorte do sorte i pogled na Brijunsko otočje i Pulu, tada možemo samo zastati i svim čulima uživati u ljepoti prizora maslinika Oleum Marisa.

Oio Vivo je njihov brend ekstra djevičanskih maslinovih ulja: Vodnjanska Buža, Rozinjola, Žižolera, Istarska Bjelica, Bon i Gajardo, koja na hrvatskim i svjetskim natjecanjima postižu vrhunske rezultate i osvajaju mnogobrojne nagrade.

Tako je bilo i na nedavno održanom Međunarodnom natjecanju mladog maslinovog ulja rane berbe u Dubajiu   gdje su čak tri vrste ulja brenda Oio Vivo dobile zlatnu medalju. Naime, radi se o sortama maslina Žižolera, Rozinjola i Vodnjanska Buža.

Kako ne bi postigli takav uspjeh kad se radi o tekućem zlatu koje pokreće sva naša čula na uživanje, a pritom blagotvorno djeluje i na naš organizam? DubaiOOC se održava dva puta godišnje, jednom u veljači kada se biraju najbolji svjetski proizvođači ekstra djevičanskog maslinovog ulja rane berbe i drugi put u lipnju kada se biraju najbolja svjetska ekstra djevičanska maslinova ulja.

Žiri sastavljen od stručnjaka iz cijelog svijeta prilikom ocjenjivanja maslinovog ulja uzimao je u obzir njegovu voćnost, miris, intenzitet i boju. Za sve navedene karakteristike Oio Vivova Žižolera, Rozinjola i Vodnjanska Buža dobile su maksimalni broj mogućih bodova i zasluženo osvojile zlatne medalje.

Zahvaljujući Oio Vivu još jednom se svijetom pronio glas o tekućem zlatu, kojeg proizvode naši vrijedni maslinari, te je Hrvatska još jednom, upravo zahvaljujući njima, zasjela na tron svjetskih zemalja koje proizvode vrhunsko ekstra djevičansko maslinovo ulje.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini