PARLAMENTARNI IZBORI

Kandidat za Sabor bio je aktivan i u nedjelju: DAMIR KAJIN NAVRATIO PO GLASOVE U UMAG

| Autor: Sanja BOSNIĆ
(Sanja BOSNIĆ)

(Sanja BOSNIĆ)


Kajin se dotaknuo tema korupcije i njezine problematike na lokanoj razini, nefunkcioniranja DORH-a na lokalnoj razini i premreženosti sudaca s lokalnim političarima, gospodarske situacije u post korona doba, recesije koja nam predstoji i turističkog kraha…

I sveta nedjelja protekla je u predizbornim aktivnostima kandidata s parlamentarnih lista. Tako je u caffe baru TI-MI pored umaške Robne kuće jučer navratio na kavu i Damir Kajin, nositelj liste Demokrata i Hrvatskih laburista, Stranke rada i Liste za Rijeku, u 8. izbornoj jedinici.

Zabrinutost i korupcija

U njegovoj su se pratnji zatekla još dva kandidata s liste: Serđo Popović (br.6), i Ivan Lukež (br.14). Dijelili su programske materijale i razgovarali s građanima o svojih deset načela i deset rješenja iz izbornog programa „Odgovorno za Hrvatsku“.

Kajin se dotaknuo tema korupcije i njezine problematike na lokanoj razini, nefunkcioniranja DORH-a na lokalnoj razini i premreženosti sudaca s lokalnim političarima, gospodarske situacije u post korona doba, recesije koja nam predstoji i turističkog kraha u toj gospodarskoj grani kojoj će trebati oporavak od tri do četiri godine da bi se ostvarili, možebitno, odlični rezultati iz lanjske turističke sezone.

Druženje s ribarima

Izrazio je i svoju zabrinutost da Hrvatska neće povući iz EU sve novce predviđene kao mjere pomoći hrvatskom oporavku od posljedica koronavirusa.

Svoj posjet Umagu Damir Kajin završio je na tržnici gdje se pridružio grupici dobro raspoloženih ribara, a nakon toga su Demokrati nastavili put prema Taru.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum