SAMO IZNIMKA, ILI PRAVILO

JE LI SLUČAJ POSEZANJA ZA ZEMLJIŠTEM SUZANE VIDAS KAROLI U MEDULINU JEDINI TAKVE VRSTE? "Jednom mještaninu su oduzeli 90 kvadrata privatnog zemljišta za potrebe osobe čiji brat radi u Općini"

| Autor: Danijela BAŠIĆ-PALKOVIĆ
Na fotografiji su naša novinarka Danijela Bašić Palković i Suzana Vidas Karoli

Na fotografiji su naša novinarka Danijela Bašić Palković i Suzana Vidas Karoli


Suzana Vidas Karoli, Istrijanka koja živi u Sloveniji a u Medulinu ima vikendicu, koja tvrdi da joj je Općina Medulin praktički otela dio zemljišta da bi donačelnik Damir Demarin dobio prilaz svojoj parceli - napominje da njezin slučaj nije izoliran.

To je, ističe, doznala nakon što je angažirala odvjetnika.

Napominje da se registrom nerazvrstanih cesta u Općini Medulin i inače pogoduje općinskim dužnosnicima i njihovoj rodbini ili poznanicima.

- Znam za slučaj da su jednom mještaninu na identičan način oduzeli 90 kvadrata privatnog zemljišta za potrebe osobe čiji brat radi u Općini. Zgrožena sam da se takve stvari rješavaju bez ikakvog srama i straha, a najgore je što su u slučaj koji ima sve elemente kaznenog djela upleteni političari. Nisu me željeli ni primiti na razgovor, iako sam u nekoliko navrata pokušala dogovoriti sastanak s načelnikom Goranom Buićem i donačelnikom Demarinom. Čak sam im se obraćala putem društvenih mreža, ali bezuspješno. Načelnik Buić je sa svime upoznat, ali me nije želio saslušati. Uspjela sam razgovarati samo s nadležnim pročelnikom Goranom Peruškom koji mi je tada pola sata objašnjavao "da on samo radi svoj posao" i "da će mi njegovi suradnici objasniti zakonske osnove za oduzimanje privatnog posjeda", kaže Vidas Karoli.

Više o temi:

https://www.glasistre.hr/istra/slucaj-otetog-zemljista-u-medulinu-demarin-vidas-karoli-mi-je-poslala-prijetecu-poruku-ona-je-ta-koja-ima-koristi-od-mog-polozaja-a-ne-ja-620785

https://www.glasistre.hr/istra/suzana-vidas-karoli-opcina-medulin-mi-je-oduzela-privatno-zemljiste-da-bi-donacelnik-demarin-imao-prilaz-svojoj-parceli-to-je-skolski-primjer-korupcije-620588

https://www.glasistre.hr/istra/slucaj-otetog-zemljista-u-medulinu-620649

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini