POPULARNA METEO EKIPA

POPULARNI ISTRAMET IZNENADA UGASIO FACEBOOK STRANICU

| Autor: Glas Istre
(Foto: screenshot Istramet web stranica)

(Foto: screenshot Istramet web stranica)


Najpopularnija istarska meteorološka web stranica, Istramet, iznenada je ugasila svoje Facebook i Instagram stranice.

"Od danas naše objave možete pratiti isključivo na Twitteru. Na Facebook i Instagram se ne vraćamo. Uskoro ćemo Facebook prozor zamijeniti onim s Twittera gdje ćemo nastojati dnevno objaviti 3-4 aktualne informacije. Ako nam želite poslati pokoju meteorološku fotografiju ili imate zanimljivu vijest, to i dalje možete na istramet@gmail.com. Hvala!", piše na web stranici Istrameta koja je, naravno, i dalje aktivna.

Nazvali smo Petra Radovana, voditelja i osnivača Istrameta, koji nam je pojasnio razlog gašenja Facebooka i Instagrama.

"Zbog osobnih razloga i jednostavno nedostatka vremena ne stignemo kvalitetno odgovarati na upite i komentare na Facebooku i Instagramu, stoga nam se Twitter pokazao kao optimalno rješenje, jer kao mreža podržava kratke objave", rekao je Petar Radovan.

Mogući razlog gašenja Facebook stranice, koja je imala desetke tisuća posjetitelja, može se iščitati iz objave jedne druge meteorološke stranice, Dugoročna prognoza.

"Podrška za IstraMet kolege koje su ugasile stranicu zbog mnoštva prozivki i "hejt" komentara. Ljudi shvatite da je sve ovo PROGNOZA i da su izmjene stalne. Malo poštovanja prema ljudima koji ovo rade bez novca i iz ljubavi", piše u Facebook objavi Dugoročne prognoze, koju potpisuje Merim Omić.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of