SJAJAN USPJEH

ISTRALANDIA dobila još jedno veliko priznanje. Treća je u konkurenciji čak 300 parkova!

| Autor: Chiara BILIĆ

Aquapark Istralandia u Novigradu proglašen je najboljim vodenim parkom u Hrvatskoj, trećim u Europi i petim najboljim u svijetu, objavljeno je na turističkom internetskom portalu Tripadvisor, u kategoriji "Top 25 vodenih parkova u Europi 2020.", a prema odabiru putnika.

Ispred Istralandije se, u konkurenciji od čak 300 europskih zabavnih vodenih parkova, nalaze tek "Siam park" iz Adeje na Tenerifima i irski "Aqua Dome".

- Treće europsko mjesto je znak o sve većem uvažavanju javnosti koje do izražaja dolazi u posebno složenoj sezoni za ovaj sektor, u vrijeme kada je zadatak usklađivanja ponude, zabave i poštivanje novih sigurnosnih protokola i epidemioloških mjera posebno važan, govore iz Istralandije.

Iz tog priznatog vodenog parka poručuju da je cilj o visokom europskom i svjetskom rangu, između ostalog, postignut čuvanjem izvorne formulu parka: uspješnog spoja zabave, brige o savršenoj čistoći i besprijekornoj sigurnosti za posjetitelje.

Istralandia je, inače, prvi vodeni park u Hrvatskoj, otvoren 2014. godine. Već je tada na susretu poslovne turističke burze u Rapcu osvojila nagradu Simply the best u kategoriji Poduzetništvo i investicije te Parksmania Awards za poduzetnički poduhvat godine na godišnjoj skupštini Parksmanie, Udruge vodenih i tematskih parkova Italije, održanoj u Rimu. Odonda do danas niže vrijedna priznanja, a ovo je 20. u nizu.

Istarski vodeni park je svoja vrata ove godine otvorio kasnije nego inače. Cijena cjelodnevne standardne ulaznice (za sve osobe iznad 1,40 metara visine) iznosi 220 kuna, a poludnevna 190 kuna. Reducirana (za posjetitelje od metra visine do 1,40 te osobe starije od 70 godina) košta 170, poludnevna 150 kuna. Djeca niža od jednog metra imaju besplatan ulaz. Radno vrijeme parka je od 10 do 18 sati.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of