16 ŠKOLA PO A MODELU

Istarski srednjoškolci danas se vraćaju u školske klupe. ALI OPET NE SVI!

| Autor: Marica KOŠTA
(Snimio Neven Lazarević/Arhiva)

(Snimio Neven Lazarević/Arhiva)


U školske klupe danas se, sukladno prošlotjednoj odluci Stožera civilne zaštite Istarske županije, na nastavu vraćaju učenici prvih, drugih i trećih razreda istarskih srednjih škola u Istri. No, nastavu prema modelu A, dakle "uživo" imat će učenici 16 srednjih škola dok će se u šest škola nastava provoditi po modelu B - tako da će učenici naizmjence imati nastavu "uživo" i online.

Prema modelu A nastava će se odvijati u Gospodarskoj školi u Bujama, Srednjoj školi u Buzetu, Srednjoj školi Mate Blažine u Labinu, Gimnaziji i strukovnoj školi Jurja Dobrile u Pazinu, Srednjoj školi Mate Balota u Poreču, Industrijsko obrtničkoj školi, Školi primijenjenih umjetnosti i dizajna, Talijanskoj srednjoj školi "Dante Alighieri", Ekonomskoj školi, Medicinskoj školi, Strukovnoj školi, Glazbenoj školi Ivana Matetića Ronjgova u Puli, Pazinskom kolegiju - klasična gimnazija u Pazinu, Talijanskoj srednjoj školi, Srednjoj školi Zvane Črnje i Strukovnoj školi Eugena Kumičića u Rovinju.

Prema B modelu nastavu će pohađati učenici Srednje škole "Vladimir Gortan" i Talijanske srednje škole "Leonardo da Vinci" u Bujama i Turističko-ugostiteljske škole Antona Štifanića u Poreču. U Puli će se nastava prema ovom modelu odvijati u Školi za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu, Gimnaziji i Tehničkoj školi.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater