NAJNOVIJEPETNAEST FINALISTA IZ HRVATSKE

U KONKURENCIJI FINALISTA IZ 21 ZEMLJE, DVIJE EUROPSKE NAGRADE DOŠLE U ISTRU: Villa Milica najbolja eko-kuća, Green Frame najbolja kuća za odmor s ljubimcimaHrvatske kuće za odmor pobijedile su u tri kategorije u izboru Best European Holiday Home (BEHH), koji četvrtu godinu za redom organizira European Holiday Home Association.

Titulu najbolje kuće za odmor na plaži odnijela je Villa Palma iz Naplovca na otoku Korčula, za najbolju eko kuću za odmor izabrana je Villa Milica iz mjesta Šajini u općini Barban, a nagrada za najbolju kuću za odmor s ljubimcima otišla je u ruke kuće Green Frame iz Klarića u općini Svetvinčenat. Natjecanje je ove godine prošireno na 14 kategorija, a među 112 finalista iz 21 zemlje našlo se čak 15 hrvatskih kuća za odmor.

- Izuzetno mi je drago da su naši prekrasni objekti ponovno prepoznati po kvaliteti sadržaja i uređenju, a pobjeda u ove tri kategorije pokazuje koliko je bitno brendiranje i fokus ponude na određeno ciljano tržište. Tako gost lakše nađe smještaj u skladu sa svojim potrebama, čime je zagarantirano njegovo zadovoljstvo, što u konačnici rezultira boljom popunjenosti kapaciteta, istaknula je v.d. predsjednice Zajednice obiteljskog turizma HGK Martina Nimac Kalcina, koja je preuzela nagrade u ime pobjednika iz Hrvatske.

Ujedno je pozvala sve članice Zajednice da se aktivno uključe u akciju i ubuduće nominiraju hrvatske kuće i apartmane za odmor u što većem broju. Izboru su prisustvovali predstavnici najvećih europskih i američkih tvrtki koji se bave obiteljskim smještajem, poput tvrtke AirBnB, HomeAway i Expedia, Novasol, Wyndham, Interhome, Belvilla, Kigo te predstavnici nacionalnih udruženja pružatelja smještaja u domaćinstvu. Inače, HGK je postala članicom europske organizacije za obiteljski smještaj EHHA u ožujku 2017. te je od tada aktivno uključena u njezin rad. (P. SOFTIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Aquarium − ndash; Fort Verudela
Pula: Aquarium − ndash; Fort Verudela

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum
Webcams provided by webcams.travel add a webcam