DORH odbacio kaznenu prijavu protiv Elvisa Damianija


Na temelju članka 55. Zakona o medijima, a nakon donošenja rješenja o odbacivanju kaznene prljave u kaznenom predmetu koji se vodio protiv gospodina Elvisa Damianija iz Umaga, Tribje 31, da bi počinio kazneno djelo povrede slobode odlučivanja birača iz članka 333. Kaznenog zakona na štetu gospođe Leni Laković i gospodina Alena Lakovića prije i tijekom lokalnih izbora 2017. godine, Glas Istre objavljuje informaciju o donošenju rješenja Općinskog državnog odvjetništva u Puli - Pola, Stalne službe u Pazinu broj: K-DO-3662/2018-29 od 27. prosinca 2018., kojim je odbačena kaznena prijave gospođe Leni Laković protiv gospodina Elvisa Damianija.

Riječ je o slučaju o kojemu je Glas Istre više puta imenovao gospodina Elvisa Damianija povodom navedenog kaznenog djela u svojim tiskanim izdanjima kao i na Internet stranicama www.glasistre.hr dana 1. ožujka 2018., 2. ožujka 2018. i 3. ožujka 2018. te na naslovnici istog tiskanog izdanja Glasa Istre objavio najavu za predmetni tekst.

Obvezuje se glavni urednik Glasa Istre Robert Frank u roku od 24 sata na Internet portalu www.glasistre.hr objaviti, bez promjena i dopuna, sljedeću informaciju:

"Na temelju članka 55. Zakona o medijima, a nakon donošenja rješenja o odbacivanju kaznene prljave u kaznenom predmetu koji se vodio protiv gospodina Elvisa Damianija iz Umaga, Tribje 31, da bi počinio kazneno djelo povrede slobode odlučivanja birača iz članka 333. Kaznenog zakona na štetu gospođe Leni Laković i gospodina Alena Lakovića prije i tijekom lokalnih izbora 2017. godine, Glas Istre objavljuje informaciju o donošenju rješenja Općinskog državnog odvjetništva u Puli - Pola, Stalne službe u Pazinu broj: K-DO-3662/2018-29 od 27. prosinca 2018. kojim je odbačena kaznena prijava gospođe Leni Laković protiv gospodina Elvisa Damianija. Riječ je o slučaju o kojemu je Glas Istre više puta imenovao gospodina Elvisa Damianija povodom navedenog kaznenog djela u svojim tiskanim izdanjima kao i na Internet stranicama www.glasistre.hr dana 1. ožujka 2018., 2. ožujka 2018. i 3. ožujka 2018."

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini