INICIJATIVA MO-a MATE BALOTA

DONACIJSKA AKCIJA POREČKIH LIONSA Obnovit će kuću jedne obitelji u Glini ili Petrinji

| Autor: Anđelo DAGOSTIN
Aukcija će se provoditi putem Facebook stranice Lions cluba Poreč

Aukcija će se provoditi putem Facebook stranice Lions cluba Poreč


Lions club Poreč na inicijativu Mjesnog odbora Mate Balota u suradnji s Gradom Porečom provodi donacijsku akciju za obnovu kuće jedne obitelji u Glini ili Petrinji.

Jedan od načina na koji će se prikupljati sredstva je i aukcija sportske opreme poznatih nogometaša NK Osijeka i jedriličara Šime i Mihovila Fantele, Igora Marenića i Patrika Damijana.

Aukcija će se provoditi putem Facebook stranice Lions cluba Poreč.

Na aukciji će se naći pet komada jakni World match racing tour (Cro team) po početnoj cijeni od 500 kuna, jedna košulja World match racing tour (Cro team) po početnoj cijeni od 300 kuna, jedna Adidas lopta potpisana od svih igrača NK Osijeka po početnoj cijeni od 500 kuna, jedan dres NK Osijeka (Petar Bočkaj) potpisan od strane svih igrača po početnoj cijeni od 700 kuna, jedan dres NK Osijeka (Ramon Mierez) potpisan od strane svih igrača po početnoj cijeni od 700 kuna, jedan dres NK Osijeka (Damjan Bohar) potpisan od strane svih igrača po početnoj cijeni od 700 kuna. Aukcija je samo poziv na doniranje svima koji mogu pomoći donacijama na račun LC Poreč IBAN HR6323800061510001910 (za donacije - Glina i Petrinja).

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of