ČELNIK IDS-a GOSTOVAO NA ROVINJ FM-u

BORIS MILETIĆ: "U zadnje četiri godine imali smo u Glasu Istre toliko negativnih članaka prema IDS-u. Ako je netko popriličnu štetu nanio stranci, to je definitivno naš regionalni dnevnik"

| Autor: Glas Istre
Boris Miletić (snimio D. MEMEDOVIĆ)

Boris Miletić (snimio D. MEMEDOVIĆ)


Gostujući u emisiji Bez cenzure na Rovinj FM-u, čelnik IDS-a i novi župan Boris Miletić govorio je i o slučaju novinara Glasa Istre koji su dobili otkaz.

"Glas Istre je privatna tvrtka koja ima svoja pravila ponašanja. A da su se ti novinari na jedan neuobičajen način, direktno uključili u političku kampanju dva dana prije izborne šutnje, to je svima jasno", rekao je Miletić. 

Na pitanje je li to učinio i glavni urednik Glasa Istre, Miletić je rekao kako on to nije vidio ni doživio.

''U zadnje četiri godine imali smo toliko negativnih članaka prema IDS-u i ako je netko popriličnu štetu nanio stranci, to je definitivno naš regionalni dnevnik. S druge strane, kada gledam da su politički novinari bili direktno uključeni u kampanju, s jedne strane sin kandidatkinje, s druge supruga kandidata, i to također mislim da nije najobjektivnije, no o tome neka netko drugi sudi’" rekao je Miletić gostujući na Rovinj FM-u, a prenosi IstraIN.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum