još stižete

FOTOGALERIJA / Bili smo na Weekend Outdoor Festivalu u Fažani. Donosimo detalje programa za danas i sutra

| Autor: Jelena Milović


U tijeku je drugi dan Weekend Outdoor Festival u Fažani na 9000 metara kvadratnih zelene površine uz plažu koji predstavlja bogatu outdoor turističku ponudu Istre te na jednom mjestu okuplja one koji pružaju različite aktivnosti vezane uz sport i rekreaciju na moru i kopnu. 

Na sajmu pod simpatičnim bijelim šatorima nastupa više od trideset izlagača, a osim izlagačkog dijela, sajam je i danas upotpunjen stručnim dijelom, panel raspravama koje su usko vezane uz outdoor turizam. Posjetitelji imaju priliku sudjelovati u diskusijama na teme: trendova outdoor turizma u RH i zemljama u okruženju, Outdoor-u kao dijelu premium turističke ponude Hrvatske, Outdoor Lifestyle, Digitalizaciji i umjetnoj inteligenciji u turizmu – od upravljanja poslovanjem do marketinga. 

Danas će se, u popodnevnim satima odigrati i turnir u odbojci na pijesku; na terenu u neposrednoj blizini festivalskog prostora, a okupit će se više od 70 natjecatelja mlađih kategorija. Svaku od tri večeri Festivala zatvaraju koncerti i bogata ponuda lokalnih ugostitelja na Festivalu i beach barova na fažanskoj plaži.  Posjetitelje će u subotu zabavljati fantastični Global Disco, a u nedjelju Side effect.

Animacija i napuhanci za najmlađe na raspolaganju su tijekom sva tri dana, a od 16 sati danas i aktivnosti zmajarenja, te poligon za pse u nedjelju u 15 sati. Ulaz na sva događanja je besplatan.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter