PRIJATELJSKI SUSRET

Grad Poreč ugostio kolege iz Grada Crikvenice

| Autor: Robert ŠIMONOVIĆ
(Foto Grad Crikvenica)

(Foto Grad Crikvenica)


Grad Crikvenica dugi niz godina njeguje prijateljske odnose s više gradova i općina, a to su Saint-Die-des-Vosges (FRA), Harkany (HUN), Verbania (ITA), Orlova (CZE), Občina Kidričevo (SLO), Zabok, Poreč i Požega.

Predstavnici Grada Crikvenice tako su nedavno posjetili Poreč kako bi se susreli s kolegama prijateljskih gradova Zaboka i domaćina Poreča.

Osim ugodnog druženja trebalo je pokazati i sportske vještine, u čemu je ekipa Crikvenice pokazala nadmoć i osvojila prvo mjesto, čime je prijelazni pehar nakon dugo godina ponovno stigao u crikveničke ruke.

Crikvenička ekipa, ojačana predstavnicama Dječjeg vrtića Radost sudjelovala je u svim igrama i zaista zasluženo pobijedila.

– Svaki susret gradova prijatelja prilika je za jačanje veza i nosi niz pozitivnih učinaka, a ovakve suradnje koje traju niz godina prerastaju u istinsko prijateljstvo lokalnih zajednica koje je važno njegovati.

Posebnu zahvalu upućujemo domaćinima, Gradu Poreču na gostoprimstvu i veselimo se sljedećem susretu u Zaboku, poručuju iz Grada Crikvenice.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini