VIDNO PIJAN

Suprug HDZ-ove saborske zastupnice pijan mahao puškom pred gostima restorana, mlada trudnica zbog šoka u bolnici

| Autor: Glas Istre

Nešto iza 20 sati sinoć se na parkingu kod restorana na Baškim Oštarijama u Lici dogodio incident koji je pukom igrom slučaja završio bez težih posljedica, ali je bio dovoljan da mlada trudnica u visokom stupnju trudnoće zbog šoka i pretrpljenog straha završi na hitnom medicinskom traktu Opće bolnice Gospić, a potom i na ginekološkom odjelu, piše Novi list.

Zanimljivo je kako Policijska uprava ličko-senjska medijima nije ništa dojavila o ovom incidentu, koji je za Novi list prepričao sudionik Ante Buneta (35), vatrogasac iz Gospića.

- Tijekom večere sa suprugom stalno nas je uznemiravao lavež i agresivno ponašanje psa čiji je vlasnik bio vidno pijan. Na naše zamolbe da udalji psa i omogući nama i svim ostalim gostima nesmetan boravak u restoranu, taj pijani vlasnik psa se nakratko smirio. Međutim, kad smo supruga i ja krenuli prema automobilu na obližnjem parkingu, taj alkoholizirani postariji muškarac krenuo je za nama i iz svog prtljažnika izvadio karabin. Mahao je puškom, uperujući cijev prema supruzi i meni. Jedva se smirio, a mi smo se uputili u Gospić, gdje je supruga od šoka i straha počela osjećati bolove. Sve ovo sam odmah uredno prijavio policiji i na brojeve 112 i 92, rekao nam je Ante Buneta.

Ante je ubrzo doznao kako je agresivni i alkoholizirani muškarac Boris Perić, suprug saborske zastupnice Grozdane Perić (HDZ) iz Zadra. Oni ljetuju u Brušanima nadomak Gospića, gdje imaju kuću. Njegovo sinoćnje pijanstvo potvrdili su mnogi gosti restorana.

Glasnogovornica PU ličko-senjske Maja Brozičević potvrdila nam je kako je zaprimljena prijava po kojoj policijski službenici profesionalno postupaju.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of