SPLIT

Ravnatelj splitskog KBC-a uputio sućut obitelji V. Matijanića

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


?Ravnatelj splitske bolnice dr. Julije Meštrović, u ime Kliničkog bolničkog centra Split, izra?zio je u subotu žaljenje zbog smrti? Vladimira Matijanića i duboku sućut obitelji te podsjetio kako su pokrenuli postupak unutarnjeg nadzora te će uskoro predstaviti izvješće.

??"?Za dio okolnosti koje se vezuju za rad naše bolnice već ranije smo? pokrenuli postupak unutarnjeg nadzora i obavili razgovore s osobljem.? U stalnom smo kontaktu s ministrom zdravstva te ćemo zajedno uskoro? predstaviti izvješća koja će utvrditi jesu li poduzimane radnje od? strane svih ustanova bile u skladu s propisanim procedurama za pružanje? odgovarajuće medicinske pomoći pacijentu", izvijestio je Meštrović u priopćenju. 

Dodao je da će o svim nalazima biti pravodobno izviješteno.

Po nalogu ministra zdravstva obavljaju se radnje radi utvrđivanja? svih relevantnih činjenica oko postupanja prilikom pružanja medicinske? pomoći Vladimiru Matijaniću u Zavodu za hitnu medicinu i u? KBC-u Split?. Zdravstvena inspekcija Ministarstva? zdravstva obavlja uvide u dokumentaciju i razgovore sa svim osobama u? zdravstvenim ustanovama koje su bile uključene u ovaj događaj, stoji u priopćenju.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini