VUKOVAR

Pevec donirao 240.000 kuna Pučkoj kuhinji Vukovar

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

Ugovor o donaciji 240.000 kuna za financiranje redovitog rada Pučke kuhinje u Vukovaru potpisali su u petak predsjednik Uprave tvrtke Pevec Jurica Lovrinčević i vukovarski gradonačelnik Ivan Penava.

Tim ugovorom Pevec za rad kuhinje u 2020. godini osigurava mjesečno 20.000 kuna, a ovo je četvrta godina za redom kako tvrtka humanom gestom potpomaže rad pučke kuhinje u Vukovaru.

"Ovo je za mene osobno najdraži milijun kuna koje je tvrtka uložila", rekao je prigodom potpisivanja ugovora o donaciji potrebitima Lovrinčević.

Vukovarski gradonačelnik Penava istaknuo je da je rad Pučke kuhinje u Vukovaru u suradnji s Caritasom Đakovačko-osječke nadbiskupije pokrenut 2015. godine te da usluge kuhinje koristi prosječno 80-tak korisnika.

"Za potrebe Pučke kuhinje u vukovarskom proračunu za 2019. godinu samo za prehranu osigurano je 350.000 kuna, a daljnjih 48.000 kuna za druge potrebe", rekao je Penava zahvalivši tvrtki Pevec na nesebičnoj pomoć te posebno istaknuo izuzetnu suradnju s tvrtkom na nizu projekata kruna čega je i nedavni početak rada novog prodajnog centra u Vukovaru gdje je otvoreno 50 novih radnih mjesta.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater