SPLIT

Ozlijeđen vatrogasac u požaru kod Omiša; požari u Splitu i Segetu Gornjem

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Jedan je vatrogasac ozlijedio nogu gaseći požar u utorak navečer u Naklicama kod Omiša te je prevezen kolima hitne pomoći u splitski KBC, izvijestili su iz  Županijskog  vatrogasnog operativnog središta u Splitu.

Kako su rekli u vatrogasnom središtu, taj je požar, koji j buknuo oko 18 sati, gasilo 50-ak vatrogasaca  s 13 vatrogasnih vozila, a ugašen je  oko 21,30 sati..

Jedan požar je noćas buknuo na području Lovačkog puta u splitskom naselju Mejaši gdje je vatra, kako su rekli u vatrogasnom središtu, prolazila između  kuća pa je više  građana iz tog naselja zvalo telefonom. 

U tom je požaru, kako je rečeno, opožareno oko osam tisuća četvornih trave,  a nagorjela su i dva auta.. Taj je požar 15 vatrogasaca  s pet vatrogasnih vozila uspjelo ugasiti nešto poslije ponoći.

Na području Segeta Gornjeg oko 23:30 buknuo je  požar koji je dvadesetak trogirskih vatrogasaca  s osam vozila uspjelo lokalizirati  oko 1:30 sati,  izvijestili su iz  Županijskog vatrogasnog središta u Splitu.

U tom je  požaru opožareno oko 3,5 hektar trave i niskog raslinja, a nagorjelo je i nekoliko drvenih stupova  za električnu struju.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater