UGLEDNI ZNANSTVENIK

Miroslav Radman iznio svoje mišljenje o cjepivima. Kaže da možemo samo prekrižiti prste. Otkriva i koje bi on cjepivo koristio. TO NISU CJEPIVA KOJIMA SE SVI CIJEPE OVIH DANA

| Autor: Glas Istre
Miroslav Radman (CROPIX)

Miroslav Radman (CROPIX)


U razgovoru za N1 akademik Miroslav Radman imao je vrlo zanimljivu opservaciju i o cijepljenju. On je napomeno da je zagovornik cijepljenja i da se cijepio protiv mnogočega, ali nije siguran u ova nova, moderna cjepiva.

Naime, smatra taj ugledni znanstvenik, nije poznato hoće li cjepivo ostaviti nekakve posljedice na zdravlje, koje ne moraju biti jasno vidljive odmah. Usporedio je to s posljedicama atomske bombe u Hirošimi.

"Nakon godinu dana se govorilo da nema posljedica, ali su se posljedice pokazale nakon 10 ili 20 godina. Tako i po pitanju cjepiva u ovom trenutku možemo samo prekrižiti prste da za 5 godina ne bude leukemije, a za deset ili 20 godina karcinoma", rekao je Radman.

Upitan ako će se on cijepiti, nije dao odgovor, rekavši da će to zadržati za sebe.

"Ali izabrao bih neku klasičnu vakcinu kao što su Sanofi ili kineska, s kojima imamo već 150 godina iskustva, i to pozitivnog iskustva. Nekad inovacije nisu potrebne", rekao je Radman.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of