ZAGREB

Jadranka trgovina pomaže dvije obitelji u Strašniku i Mošćenici

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Kvarnerska trgovačka kuća Jadranka trgovina, članice lošinjske Jadranka grupe, pridružila se donatorima osiguravši pomoć dvjema obiteljima u stradalim petrinjskim naseljima Strašnik i Mošćenica, izvijestili su u subotu iz te tvrtke.

Osigurani su paketi s namirnicama, odjećom i obućom kupljeni zajedničkom donacijom svih zaposlenika te je dvjema obiteljima omogućeno besplatno ljetovanje na otoku Lošinju kao i prednost pri zapošljavanju kadrova s potresom pogođenih područja.

Također, Jadranka trgovina je osigurala stipendiju i svu potrebnu opremu kako bi mladoj generaciji u obitelji bio olakšan nastavak školovanja.

Direktor Milutin Džebić kazao je da su se svi zaposlenici tvrtke uključili u pripremu donacija za stradale obitelji.

Našim štićenicima, obiteljima Golubović i Namesnik, ćemo osigurati kontinuiranu opskrbu potrebnim namirnicama kako bismo im barem malo olakšali tešku situaciju u kojoj su se zatekli, poručio je.

 „Teško je riječima opisati koliko nam znači spoznaja da u ovako teškoj situaciji nismo sami. Nesebična želja divnih ljudi koji su se ujedinili da nam pomognu vraća nam nadu u naizgled neizvjesnu budućnost“, istaknuli su članovi obitelji Golubović i Namesnik, stoji u priopćenju Jadranske trgovine.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum