VINKOVCI

Gradonačelnik Bosančić pozvao Vinkovčane da pokažu solidarnost, humanost i ljudskost

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić pozvao je građane toga grada da u danima krize koju proživljava hrvatsko društvo zbog opasnosti od koronavirusa, pokažu humnost, dostojanstvo i ljudskost te da pomognu najpotrebnijima i onima koji ne mogu sami skrbiti o životnim potrebama.

"Naše zajedništvo je sada najbitnije. Brineći o sebi vlastitom zdravlju, brinemo o  našima najbližima i našoj zajednici.Svojom odgovornošću, ozbiljnošću i solidarnošću danas pokazujemo veličinu vlastite ljudskosti i empatije prema drugima oko sebe. Budimo savjesni i zaštitimo naše najbliže, pogledajmo oko sebe i pomozimo našim susjedima koji su nemoćni ili žive sami", poručuje u pismu gradonačelnik Bosančić.

Također je zahvalio građanima koji boravkom u samoizolaciji poštuju upute i na taj način doprinose sprječavanju širenja virusa. Građane Vinkovaca  poziva da se pridržavaju mjera i preporuka Stožera Civilne zaštite uz poruku kako on osobno i svi djelatnici gradske uprave stoje građanima na raspolaganju kako bi Vinkovce učinili još sigurnijim mjestom za život.

Na području Vukovarsko-srijemske županije u samoizolaciji nalazi se tristotinjak osoba, a nema zaraženih osoba koronavirusom.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum