REAKCIJA RIJEČKOG HDZ-ovca

Josip Ostrogović: Ajde Grbine, uključi se u rješavanje problema djece neupisane u vrtiće

| Autor: Glas Istre
Josip Ostrogović (CROPIX)

Josip Ostrogović (CROPIX)


Josip Ostrogović, čelnik riječkog HDZ-a, ističe da predsjednik SDP-a Peđa Grbin licemjerno hvali i prikazuje Rijeku kao primjer, iako ona to nije.

Kao primjer je istaknuo činjenicu da je čak 300 djece u Rijeci ostalo neupisano u vrtiće.

- Jer to je očito najbitnije, biti na vlasti u Rijeci. A tamo neka djeca, ma tko ih šiša. Nebitni su. Najbitnija je osobna i stranačka promidžba te dojam koji se želi ostaviti, a sve u strahu od neuspjeha i političkog kraha koji se naslućuje, po čemu će jedino ova ekipa navodnih socijaldemokrata i ostati zapamćena.

Nakon što su dobili košaricu od Možemo, njihov predsjednik stranke Grbin je izjavio svima nam na prvom mjestu moraju biti građani ove zemlje i zato je jedina koalicija o kojoj namjeravam pregovarati sljedećih godinu dana je koalicija s građanima za bolju Hrvatsku".

Pa evo ti Grbine odlične prilike da pokažeš koliko si sposoban te da ove tvoje riječi nisu samo floskule, kao što su bile do sada.

Dakle, Peđa Grbine, uključi se u rješavanje problema neupisane djece u Rijeci. Nema više ali, samo ili. Ili možeš ili ne možeš. Ili znaš ili ne znaš.

Nažalost bojim se da znam odgovor, a znaju ga i roditelji neupisane djece", rekao je Ostrogović.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter