BIOGRAD NA MORU

Ravnatelj biogradske škole ne želi naštetiti interesima pravde

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Ravnatelj Srednje škole Biograd na Moru Ivica Kero, u kojoj su otkaz dobile dvije djelatnice koje su ga jutros u Splitu prozvale zbog niza nepravilnosti, rekao je da su sudski procesi u tijeku i da svojim istupom ne želi našteti interesima pravde.

"Poštujući sudsku odluku o isključenju javnosti, ne želimo bilo kakvim istupima naštetiti interesima pravde, utjecati na objektivnost suđenja ili narušavati mirnu i zdravu atmosferu koja trenutno vlada u školi. Dobrobit i zaštita naših učenika, kao i djelatnika, jedini je cilj svih naših odluka i izjava", napisao je Kero u izjavi poslanoj medijima.

 Prošle je godine Zrinka Škara, profesorica engleskog i francuskog jezika u Srednjoj školi Biograd dobila otkaz, i to zbog, kako kaže, iskrivljenog ponašanja. I pedagoginja Anđela Vulin je takokođer dobila otkaz s istim obrazloženjem. 

Kako si rekle jutros u Splitu, one su upozoravale na nepravilnosti, a ravnatelj im se otkazom osvetio.

Spomenule su i humanitarnu akciju u kojoj se prikupljala pomoć za dijete s tumorom na mozgu i da novac skupljen u školi njegova obitelj nikad nije dobila, iako se ravnatelj obvezao osobno uručiti to obitelji.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of