PROMJENE U VRHU KOMPANIJE

Odlazi Neven Staver, Dragan Pujas novi predsjednik Uprave porečke Plave Lagune

| Autor: Danijela BAŠIĆ-PALKOVIĆ
Milivoj MIJOŠEK

Nadzorni odbor Plave Lagune d. d. Poreč donio je odluku kojom se dosadašnji predsjednik Uprave Neven Stever opoziva s mjesta predsjednika Uprave Plave Lagune s danom 30. rujna ove godine. Kako neslužbeno doznajemo, Staver je sam zatražio opoziv iz osobnih razloga. Novim predsjednikom Uprave imenovan je Dragan Pujas koji će čelno mjesto u kompaniji preuzeti 1. listopada ove godine, s mandatom do 31. prosinca 2020. godine.

Nakon punih 25 godina profesionalnog rada u kompaniji, Staver sada odlazi iz Plave Lagune, a članovi Nadzornog odbora zahvalili su mu na uloženim velikim naporima i iznimnom doprinosu u radu kompanije. Novoizabrani predsjednik Uprave Dragan Pujas nije želio komentirati promjene u vrhu.

Svoju profesionalnu karijeru Pujas je 2006. godine počeo u Plavoj laguni, u kojoj je prošao put od pripravnika, do člana Uprave. Počeo je u sektoru nabave, odakle je prešao u Sektor za operacije, da bi 2015. godine bio imenovan direktorom tog istog sektora. U siječnju prošle godine, postao je član Uprave Plave Lagune, a iste je godine, sada na odlasku, Neven Staver postao predsjednik Uprave.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini