LIJEPA PRIČA IZ PULE

OD MALE PODUZETNIČKE IDEJE DO OSVAJANJA TRŽIŠTA EUROPE: Prijenosnu blagajnu Neosalon pulske tvrtke Superius izabrale tisuće korisnika

| Autor: Erika FILIPLIĆ
Tvrtka Superius širi poslovanje pa će trebati i novih djelatnika (Milivoj MIJOŠEK)

Tvrtka Superius širi poslovanje pa će trebati i novih djelatnika (Milivoj MIJOŠEK)


Trenutno zapošljavaju 11 ljudi, a svoje tržište proširili su na području Hrvatske, Slovenije i Italije. Cilj im je olakšati rad svojim klijentima, a fokusirani su na uslužne djelatnosti kao što su frizerski saloni, taksi prijevoznici, saloni za uljepšavanje i drugi

Superius je pulska tvrtka koja nudi moderna tehnološka rješenja malim i srednjim poduzetnicima. Riječ je o aplikaciji i uređajima za fiskalizaciju. Samostalno djeluju od 2002. godine sa sjedištem u Puli.

Krenuli su od male poduzetničke ideje koja je s vremenom rasla. Trenutno zapošljavaju 11 ljudi, a svoje tržište proširili su na području Hrvatske, Slovenije i Italije. Cilj im je olakšati rad svojim klijentima, a fokusirani su na uslužne djelatnosti kao što su frizerski saloni, taksi prijevoznici, saloni za uljepšavanje i drugi.

Sve u jednom

Razlikuju se od ostalih sličnih tvrtki po tome što se njihove usluge ne moraju plaćati ako ih se ne koristi, tada su klijenti oslobođeni ugovorne obveze. Posluju na način "in house", što bi značilo da se sve odvija u njihova četiri zida, a tvrtkama omogućavaju brži i učinkovit rad.

Ana Gomezel i Ira Rubinić (Milivoj MIJOŠEK)

Ira Rubinić, zadužena za operativne poslove i prodaju, objasnila nam je svrhu i način korištenja uređaja i njihove aplikacije Neosalon.

- Neosalon je jednostavna blagajna intuitivna za korištenje, brzih performansi s ugrađenim pisačem, koja je konstruirana po principu sve u jednom te odmah spremna za rad. Dokazano je od naših korisnika kao pouzdano rješenje iza kojeg stoji tvrtka s 15 milijuna izdanih fiskalnih računa za tisuće korisnika diljem Europe. Preuzimanje aplikacije je besplatno i može se koristiti na svim uređajima, jedino što se plaća je mjesečno održavanje te nisu potrebne posebne odjave prestanka korištenja uređaja i aplikacije. Zanimljivost našeg proizvoda je ta što je uređaj praktičan i za njega nije potreban nikakav podložak, prilagođen je terenskom radu i bežičan je. Potrebno je imati samo internetsku vezu te ako slučajno dođe do prekida internetske veze, uređaj automatski sprema posljednju aktivnost, fiskalizira i dovršava svoj rad kada se veza ponovno uspostavi, objašnjava Rubinić.

Fiskalna blagajna s aplikacijom Neosalon (Milivoj MIJOŠEK)

Djelatnica u marketingu tvrtke Ana Gomezel kaže da su zadovoljni recenzijama korisnika te kontinuirano rade na tome da zadrže poziciju lidera na tom tržištu.

Sve više posla

- Naši klijenti su jako zadovoljni, to se može vidjeti po njihovim izjavama na našoj stranici. Kontinuirano radimo na tome kako bi zadržali njihovo zadovoljstvo te nastavili biti njihova preporuka novim klijentima. Aplikacija je izrađena na način da je prilagođena svima te nema potrebe za strahom od tehnologije, kaže Gomezel.

U Superiusu kažu da ne osjećaju posljedice koronakrize. Tvrtka je u stalnom rastu, povećava im se broj klijenata, širi tržište te ukazuje i potreba za zapošljavanjem novih djelatnika.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter