POBJEDNICI NASTUPAJU U MEMPHISU

U tijeku prijave za 14. Croatian Blues Challenge

| Autor: Mladen RADIĆ
Croatian Blues Challenge

Croatian Blues Challenge


Počele su prijave za četrnaesto nacionalno natjecanje hrvatskih blues glazbenika - Croatian Blues Challenge. Nakon nekoliko Challengea u Hard Placeu, odlučeno je da će se ovogodišnje natjecanje održati na novoj lokaciji u zagrebačkom klubu Booze & Blues. Već tradicionalno, natjecatelji će nastupiti u dvije kategorije pa će se u petak 4. studenog svirati u solo i duo kategoriji, a večer kasnije natjecat će se bendovi.

Prijave za 14th Croatian Blues Challenge traju do 1. studenog u ponoć, a izvođači se prijavljuju putem linka http://www.hrvatskebluessnage.hr/prijavnica-za-challenge-129.

Kao i svih prethodnih godina, pobjednik u svakoj kategoriji stječe pravo predstavljati Hrvatsku i udrugu Hrvatske blues snage na krovnom svjetskom blues natjecanju - 39th International Blues Challengeu, koji će se održati 2024. godine u prijestolnici bluesa - Memphisu. Pobjednici također imaju priliku nastupiti i na 13th European Blues Challengeu, koji će se održati 2025. godine. Ove će godine predsjednik stručnog žirija biti novi predsjednik Hrvatskih blues snaga - Antonio Čulina poznat kao Tony Lee King.

Da hrvatski blueseri imaju što reći na velikoj svjetskoj blues pozornici potvrđuje da je šest naših predstavnika (Tomislav Goluban, Sunnysiders, Delta Blues Gang, Zack Dust & Jura Geci, Bluesy Threesome, Bok Blues) ušlo u polufinale International Blues Challengea u Memphisu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater