NOSI PORUKU

PJESMA ZA PLANET Grupa M.O.R.T. predstavila videospot za novi singl

| Autor: Glas Istre

U povodu Dana planeta Zemlje grupa M.O.R.T. predstavila je videospot za novi singl "Good song about good stuff happening just around the corner".

"Otvorimo oči, budimo svjesni i opažajmo, nije baš sve što nam se servira i nudi baš uvijek i najbolje za naše najveće dobro i integritet naših duša. Jer da jest ljudska povijest bi bila prepuna ljubavi i cvijeća, a ne groblja i ratova. Volite se ljudožderi rek’o bi pokojni Toma Bebić".

Pjesma je mali poklon benda M.O.R.T. planetu Zemlji za rođendan. Draga Majko izdrži :* – objavio je bend u povodu premijere singla.

"Good song about good stuff happening just around the corner" je jedna od najkraćih pjesama benda, ali s najdužim nazivom. Brza i žestoka našla je jednako brz i žestok spot.

"Par dana prije unaprijed dogovorenog tajnog nastupa u Skateboard klubu Kolo u Domu mladih u Splitu 11. siječnja, javio nam se Rino Barbir koji nam je već snimao spot za 'Olovne vojnike'. Sve se organiziralo u jedan dan, dovukli smo opremu, skejteri su već tu bili, scenarij se radio na licu mjesta, pjesmu smo odabrali dan prije. Bila je nabrijana atmosfera, scenografija se mijenjala brzinom munje, publika je pristizala nasumično, nabrijavajući se za koncert te večeri. I onda je odjednom bilo gotovo, to je to, dovoljno kadrova. A mi se tek zagrijali", prepričali su članovi benda. (GI)


Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum