DO 30. OŽUJKA

OTVORENE PRIJAVE ZA ROCK CAFFE ORCHESTRA: Poziv glazbenicima za veliko okupljanje

| Autor: Bojana ĆUSTIĆ JURAGA
Inicijator koncerta Mirko Mocko, prvi je put Rock Caffe Orchestra okupio 2010. (Z. ANGELESKI)

U orkestru mogu sudjelovati pjevači i pjevačice, gitaristi i gitaristice, basisti i basistice, bubnjari i bubnjarke, a godine kao ni nivo glazbenog obrazovanja nisu važni* Veliki Rock Caffe Orchestra nastupit će 3. svibnja na Puntiželi na Rock'n'Grill festivalu

U povodu Dana grada Pule i u sklopu festivala Rock'n'Grill, u nedjelju, 3. svibnja, u 16 sati, na Hidrobazi na Puntiželi nastupit će veliki Rock Caffe Orchestra. Organizator ove manifestacije je Rock Caffe Pula, a u utorak, 3. ožujka objavljen je poziv svim glazbenicima koji žele biti dio ovog orkestra.

U pozivu se ističe da u orkestru mogu sudjelovati pjevači i pjevačice, gitaristi i gitaristice, basisti i basistice, bubnjari i bubnjarke, a godine kao ni nivo glazbenog obrazovanja nisu važni, već organizatori kažu: "važno je da znate odsvirati repertoar, da ste voljni uvježbati repertoar koji vam pošaljemo, da ćete dobro uvježbati pjesme koje vam pošaljemo i da budete točno na vrijeme na mjestu koncerta za probu, kao i za sam koncert".

Detaljan popis

Svi sudionici, osim pjevača, nose svoju opremu i instrumente, a detaljan popis toga što je sve potrebno može se naći na službenoj Facebook stranici Rock Caffe Orchestra.

Prijave završavaju 30. ožujka u ponoć, a svi koji žele sudjelovati trebaju na mail rockcaffeorchestra@gmail.com poslati ime i prezime, godinu rođenja, koji instrument sviraju, link na jednu snimku gdje sviraju ili pjevaju te svoj e-mail. Sve pristigle prijave pregledat će stručni žiri, te će imena sudionika biti objavljena 4. travnja na Facebook stranici Rock Caffe Orchestra.

Broj sudionika je ograničen, pa organizatori napominju da ako netko nije siguran da će moći sudjelovati, bolje da se ni ne prijavljuje, već da ostavi slobodno mjesto za nekog od kolega i kolegica glazbenika koji će sudjelovati.

Točnost

- Pjesme koje ćete izvoditi kao sudionik Rock Caffe Orchestra morate uvježbati kući, a s obzirom da u Rock Caffe Orchestru sudjeluje velik broj glazbenika – njih oko 200 - svi sudionici su obavezni doći na vrijeme, te slijediti upute organizatora i koordinatora koji će biti zaduženi za svaku pojedinačnu sekciju glazbenika, kaže Mirko Mocko iz Rock Caffea.

Dodaje i da će proba biti na dan koncerta, u nedjelju, 3. svibnja, od 10 do 12 i od 12.30 do 14 sati, a nastup Rock Caffe Orchestra je u nedjelju, 3. svibnja, točno u 16 sati. Organizatori napominju da svi moraju biti spremni za početak probe u 9.30 sati – a to podrazumijeva da su u 9.30 sati montirani bubnjevi, složena i spojena pojačala, i da je svatko na svojoj poziciji gdje će i nastupati.


Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater