ZBOG KORONAVIRUSA

ODGOĐEN KONCERTNI HAPPENING ROCK CAFFE ORCHESTRA: Novi termin bit će naknadno objavljen

| Autor: Glas Istre

Kako javljaju organizatori iz Rock Caffea Pula, zbog epidemije koronavirusa i po preporuci Stožera za civilnu zaštitu, odgođen je koncertni happening Rock Caffe Orchestra, koji se trebao održati u nedjelju, 3. svibnja 2020., godine na Hidrobazi na Puntiželi.

- Rock Caffe Orchestra jest manifestacija kojoj smo se jako veselili i već mjesecima smo intenzivno radili na pripremama – i do zadnjeg trenutka smo se nadali da će se situacija s koronavirusom riješiti i da ćemo uspjeti napraviti spektakularno slavlje glazbenika i glazbe na Hidrobazi.

Međutim – zdravlje je na prvom mjestu, tako da projekt Rock Caffe Orchestra odgađamo za neki drugi datum – čim se sredi situacija oko koronavirusa. Zato – pratite našu Facebook stranicu, jer čim bude moguće, objavljujemo novi datum za prijave kao i novi datum kad ćemo svi skupa naći i zasvirati rock'n'roll u velikom, moćnom orkestru.

Željeli bi izreći veliku zahvalu brojnim glazbenicima koji su se prijavili – i upravo te prijave najbolji su nam znak da smo na pravom putu i da se još više potrudimo oko projekta Rock Caffe Orchestra, čim budemo imali novi datum da napokon možemo zasvirati rock'n'roll svi skupa!, poručuju organizatori.

Kako ističu organizatori, sve što je najavljeno za ovu manifestaciju i dalje vrijedi, no u novom terminu koji će naknadno objaviti:

- Prvo da se riješi situacija oko koronavirusa, i onda ćemo svi skupa zajedno poručiti svijetu ono što najbolje znamo – da glazba ne poznaje granice, a i da je glazba univerzalni jezik koji svi razumiju.

Čuvajte se, i u ovo vrijeme kad smo svi kući, uzmite instrumente u ruke, vježbajte, naučite nešto novo, pjevajte, snimajte se…. i vjerujemo da će vas glazba odvesti u pozitivnom smjeru – i u tom raspoloženju ćemo se naći i u novom terminu, kad se bude održavao Rock Caffe Orchestra, kažu organizatori.

Sve informacije o Rock Caffe Orchestru mogu se pratiti na službenoj Facebook stranici https://www.facebook.com/rockcaffeorchestra/


Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater