NAJNOVIJEU PETAK

GLAZBA, SVJETLOSNE INSTALACIJE I 3D MAPPING: Peacefor na četvrtom Downtown Pula 2019.

| Autor: Vanesa BEGIĆ

Glazbeno-umjetnička manifestacija Downtown Pula, namijenjena promociji mladih, lokalnih glazbenika i alternativne glazbene scene Pule, u petak donosi četvrto ovogodišnje događanje.

Svaki od sedam glazbenih događaja ove je godine posvećen drugačijem glazbenom žanru u izvedbi pulskih glazbenika i popraćeno svjetlosnim instalacijama i 3D mapinzima Visualia grupe. U petak, 19. srpnja, od 20 do 23 sata Downtown Pula će na De Villeovom usponu ugostiti DJ-a i selektora Peacefora.

Mirza Raimović aka Peacefor mladi je glazbenik, DJ i selektor iz Pule. Ljubav prema glazbi gaji od svojih najranijih dana te kao dječak počinje svirati klavijature. Svirajući i slušajući raznoliku glazbu istražuje mediji zvuka, sve do prvog Dimensions Festivala kada se opasno zaljubljuje u elektroničku glazbu i otkriva svoj poziv. Ubrzo se učlanjuje u Music After Dinner kolektiv i postaje resident MAD partija.

Svoj zanat ne prestaje klesati, a put koji je prešao broji mnoge domaće i strane partije i festivale poput: Dimensions Festivala, Slurp!, Velvet Festivala itd.

Ulaz na sva događanja je slobodan. Downtown Pula organizira umjetničko-zabavni program za sve uzraste, promovira alternativnu glazbenu scenu na atraktivnoj lokaciji u srcu starog grada, a građanima i turistima omogućuje upoznavanje s lokalnom umjetničkom scenom grada Pule.


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Aquarium − ndash; Fort Verudela
Pula: Aquarium − ndash; Fort Verudela
Webcams provided by webcams.travel add a webcam