SINOĆ

ĐANI STIPANIČEV ODUŠEVIO KONCERTOM U PLOMINU: Od mjuzikla preko šansone i evergeena do hitova

| Autor: Branko BIOČIĆ
(Snimio Branko Biočić)

(Snimio Branko Biočić)


Nedjeljna večer na Plominskoj Lombardi bila je u znaku Đanija Stipaničeva, našeg poznatog kazališnog tenora-baritona, zvijezde domaćih rock opera i mjuzikala, široj javnosti poznatoj po svojim vokalnim sposobnostima i kazališnim angažmanima ali i pjevača koji je izdao nekoliko studijskih albuma.

Uz pratnju Berislava Antice na klavijaturama Stipaničev je na koncertu koji je potrajao gotovo dva i pol sata mnogobrojnoj i oduševljenoj publici koja je stigla sa raznih strana izveo mnogobrojne pjesme, neke zajedno i sa publikom. Koncert je otvorio sa pjesmom "Da te mogu pismom zvati", nastavio s "My way", "Ne diraj moju ljubav", "Lola", "Zvona moga grada", "Suza za zagorske brege", "Odiseja", "Ružo crvena", "Tvoja zemlja", "Srce moje kucaj tiše", itd.

Za kraj je otpjevao "Galeba" od Olivera te na bisu "Con te partiro". Koncert je održan u sklopu obilježavanja Dana općine Kršan koji se slavi 25. srpnja na blagdan Sv. Jakova zaštitnika općine i župe Kršan. U nedjelju je održana i Sveta misa a u subotu ponovno na Lombardi slijedi manifestacija Vino i gitare na kojoj će se uz glazbu predstaviti lokalni vinari labinštine.

(Snimio Branko Biočić)(Snimio Branko Biočić)(Snimio Branko Biočić)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum