UZ NJU SU ODRASTALE GENERACIJE

AT KLUB Kultna emisija Radio Pule proslavila 35. rođendan EMISIJA S POSEBNOM MAGIJOM KOJA SE SLUŠA U CIJELOM SVIJETU

| Autor: Mladen RADIĆ
Edi Koler, Sven Dukić i Jadranka Nišević - AT klub (Arhiva)

Edi Koler, Sven Dukić i Jadranka Nišević - AT klub (Arhiva)


Za voditeljskim kormilom preko radio valova emisiju je vodila ekipa koju su činili Jadranka Nišević, Barbara Vižintin i Igor Stefano Brkarić, a njima su se kasnije tijekom emitiranja pridružili i Inka Marinić i Mauro Prenc. Emisija je prvi put krenula u eter 1. lipnja 1985. na inicijativu Svena Dukića, Arenaturista i Radio Pule, a Dukić je, uz pokojnog Armanda Opassija, bio i prvi voditelj 

AT Klub večeras je u prigodnom opuštenom raspoloženju na valovima Radija Pule proslavio 35. rođendan. Rođendan ove popularne emisije Radija Pule uz koje su odrastale generacije i kroz koju su prošli mnogobrojni voditelji protekao je u slavljeničkom raspoloženju uz mnogobrojne čestitke poznatih osoba iz svijeta glazbe koje su gostovale u ovoj danas, već kultnoj emisiji, a nije bilo hrvatskih estradnih umjetnika koji nisu bili gosti AT Kluba. Neke od tih glazbenih zvijezda trebale su zapjevati i zasvirati na velikoj fešti na trgu, no korona ih je u tome ovaj put spriječila. Zato nije mogla spriječiti dvosatnu emisiju u kojoj su se voditelji i slušatelji prisjetili starih dana, no prvo je pitanje bilo tko će otvoriti pjenušac.

Za voditeljskim kormilom preko radio valova emisiju je vodila ekipa koju su činili Jadranka Nišević, Barbara Vižintin i Igor Stefano Brkarić, a njima su se kasnije tijekom emitiranja pridružili i Inka Marinić i Mauro Prenc. Emisija je prvi put krenula u eter 1. lipnja 1985. na inicijativu Svena Dukića, Arenaturista i Radio Pule, a Dukić je bio i prvi voditelj uz pokojnog Armanda Opassija.Kako je primijetila Nišević, kad je krenula ova emisija vjerojatno nitko nije očekivao da će proslaviti 35. rođendan.

U posebnom, dvosatnom izdanju večeras su se puštali hitovi koji su se slušali zadnjih 35 godina, a telefoni su odmah počeli zvoniti, slušatelji su krenuli čestitati i tražiti glazbene brojeve.

- U tome je magija AT kluba - i nakon 35 godina ljudi zovu iako mogu otići na YouTube i sami si pustiti neku stvar, primijetila je Nišević.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU OD UTORKA, 2. LIPNJA

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater