NEZADOVOLJNI GLEDATELJI

Šire se snimke s Dore, mnogi komentiraju probleme s ozvučenjem: "Nesposobnost HRT-a na djelu"

| Autor: M. Č.
(Foto: Renato Branđolica/HRT)

(Foto: Renato Branđolica/HRT)


Publika u Hrvatskoj, ali i diljem svijeta oduševljena je nastupom Marke Purišića, odnosno Baby Lasagne, te njegovom izvedbom pjesme Rim Tim Tagi Dim. Ipak, mnogi si primijetili poteškoće sa zvukom tijekom njegovog nastupa, ali i tijekom nastupa ostalih izvođača. Na društvenim mrežama je osvanula nekolicina snimki koje dokazuju da je zvuk uživo zaista bio znatno kvalitetniji nego onaj koji se mogao čuti za sve koji su izvedbe pratili putem prijenosa i televizije.

,,Bio sam uživo u publici na Dori i Baby Lasagna je zvučao puno bolje nego što ste mogli čuti na streamu/TV-u”, napisao je jedan korisnik na Redditu, na što je drugi odgovorio: ,,Nesposobnost HRT-a na djelu.”

,,Dokaz onoga što sam i tvrdio u live chatu dok je to išlo live…..HRT-ov tonac treba dobiti otkaz i zabraniti mu da ikad više dotakne išta vezano uz zvuk“, ,,Kakva razlika, suludo!”, ,,Matrica je preglasna”, ,,HRT ukratko”, bili su samo neki od brojnih komentara.

Ovu je problematiku komentirala i hrvatska pjevačica Pamela Ramljak. ,,Zašto su vokali puno tiši u odnosu na matricu? Dakle 2 kanala i problem je sa zvukom? Svašta”, napisala je na svome Instagramu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini