Baby Lasagna razvalio

385 tisuća pregleda: Nastup sa sinoćnje Dore već je na vrhu hrvatskog trendinga

| Autor: Glas Istre
(Foto: HRT)

(Foto: HRT)


Od njegovog nastupa u sinoćnjem, drugom polufinalu Dore nisu prošla ni 24 sata, ali Baby Lasagna je već na prvom mjestu hrvatskog trendinga, prenosi index.hr. Za nešto više od 20 sati njegov nastup je skupio 385 tisuća pregleda i jasno je da je favorit publike na YouTubeu.

Baby Lasagna je za manje od dana preskočio Let 3 i njihov nastup koji je za sada na 320 tisuća pregleda, ali je i jedan dan stariji.

Hrvatska je i dalje na trećem mjestu eurovizijskih kladionica, a europska publika vjeruje da je Baby Lasagna pobjednik ovogodišnje Dore. Na kladionicama za Doru, kvota na Baby Lasagnu je trenutno 1.25.

Sutra je finale

Baby Lasagna je s nama pričao nakon što je sinoć nastupio u polufinalu i prošao u završnicu.

"Trebat će mi barem još jedno sat vremena kad dođem u hotel da se osvrnem na ono što se dogodilo. Uzbuđen sam, ali me svi vuku nešto za rukav pa još ne mogu procesuirati", rekao je nakon nastupa za Index. Priznao je da još nije vidio reakcije gledatelja, ali da su mu prijatelji javili da je "sve ok".

"Nisam još vidio svoj nastup pa ne znam što se dogodilo, što sam mogao napraviti bolje", kaže. Dodaje i da mu je pobjeda sad još "manje stvarna". "Vidio sam druge pa sam pomislio - ooo, ovo će biti borba", kaže.

To što je favorit mu, kaže, ne predstavlja pritisak. "Imam gomilu koncerata iza sebe, osjećam se jednako sad kao i pred klubom od sto ljudi. Isto mi je. Uzbuđen sam, ali ne osjećam da se moram dokazati. Samo da moram izvesti najbolje što mogu", rekao je.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter