SVAKA ČAST!

VIDEO / Labinjan Toni Peruško još jednom oduševio izvedbom u Superstaru, Severina zaplesala, usporedili su ga i s modernim Elvisom

| Autor: Glas Istre
(Foto: video screenshot)

(Foto: video screenshot)


Labinjan Toni Peruško odveo je večerašnji šou Superstar u sasvim drugom smjeru. Njegov autentičan glas oduševio je gledatelje i žiri izvodeći svevremenski hit "Creedence Clearwater Revival - Travelin' Band", prenosi Net.hr.

U pravom rock 'n' roll stilu Toni je pokupio sve najbolje reakcije, a po završetku izvedbe gledatelji u publici su klicali "Toni, Toni, Toni...".

Severinu je glazba toliko ponijela da je čak i zaplesala, a Antonija Blaće se složila da je ovo bilo nešto izvanredno. Nika ga je upitala kako je naučio tako dobro plesati, a usporedili su ga i s modernim Elvisom.

"Hvala ti što si u ovom šou", rekao je Tonči, pa nadodao: "Naš šou je najgledaniji upravo zbog ljudi poput tebe, tebe i preostalih 11 kandidata - hvala ti na tome."

"Ja ne znam kako će ta publika glasati", nadodao je Tonči, pritom misleći da su kandidati toliko dobri da se gledatelji neće moći odlučiti koga poslati u finale.
Ipak, publika će na kraju emisije morati poslati dvoje od njih kući, a preostalih 10 u finale, a u kojoj će se skupini naći sljedeća kandidatkinja Hana Ivković, vidjet ćemo uskoro.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater