Koncert u zagrebu

Alen Vitasović nastupa 1. travnja u Saxu

| Autor: Glas Istre
Alen Vitasović

Alen Vitasović


Alen Vitasović sprema spektakl početkom travnja u zagrebačkom Saxu! Alen Vitasović i spektakl u Saxu? Ma naravno! To je kao kad se kaže „Dobar dan.“ Ili tako nešto. Dakle, zagarantirano veselje. U rokovnike i pametne telefone valja pribilježiti subotu, 1. travnja. Nije aprilili, zbilja će biti fešta svih fešta.

Cijena ulaznice je 12 eura u pretprodaji, a na dan koncerta, ako ih ostane, koštat će 14 eura i mogu se kupiti tijekom radnog vremena Saxa. Alen to u pravilu rasprodaje bez grča pa topla preporuka da se svi zainteresirani osiguraju na vrijeme, a to u ovom tjednu (14.- 19. ožujka) mogu učiniti u utorak od 17 do 23 sata, u srijedu od 19 do 23 sata, u četvrtak od 18 do 22 sata, u petak od 18 do 22 sata, u subotu od 21 do ponoći i u nedjelju od 19 do ponoći.

Alen je bio vrlo stvaralački plodan tijekom pandemije, pa je izbacio singlove “U dušu”, “Oštarije su mi zaprli”, “Ili si ili nisi”, “Da se ne zatare” i “Vrime je za doma poć”, a zadnji hit koji je izbacio je “Dopri oči”. Saksofon, klavijature, harmonika i flauta samo su neki su od instrumenata koje je svirao ili svira multitalentirani Alen.

U vrlo bogatoj i živopisnoj karijeri izbacio je brojne uspješnice kao što su „Ne moren bež nje“, „Jenu noć“, "Niš mi se ne da" i „Ja ne gren“. Brojne su zanimljive priče i kurioziteti vezani uz njega, a jedna od njih je svakako činjenica da je 1997. odlukom predsjednika Tuđmana dobio Red Danice hrvatske s likom Marka Marulića za osobit doprinos kulturi.

Svaki njegov nastup priča je za sebe i svojevrsna katarza za sve prisutne, a sigurno će tako biti i ovaj put. Jer ništa u glazbi nema veće, Stankoviću, nego kad Alen pjeva „Purple Rain“. Dobro, možda kad svi uglas pjevaju “Buru”, ali to zna svatko za sebe. Važna napomena: Oradama je ulaz zabranjen


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini