adria summer festival

Dubioza Kolektiv u pulskoj Areni. Objavljen datum nastupa

| Autor: Glas Istre
Dubioza Kolektiv

Dubioza Kolektiv


Adria Summer Festival nastavlja s najavom ovogodišnjeg programa u pulskoj Areni. U nedjelju, 13. kolovoza na pozornici pulske Arene nastupit će neponovljiv i jedinstven Dubioza Kolektiv, svačiji i samo svoj, bend koji je u 20 godina postojanja osvojio publiku različitih uzrasta u svakom dijelu planete.

Od prvog nastupa Dubioze Kolektiv 2003. godine i prvog albuma objavljenog 2004. godine do aktualnog "Agrikultura", snimili su 10 albuma, 1 EP i 1 dvostruki live LP. Nastupajući gotovo na svim meridijanima, u 42 države održali su preko tisuću koncerata, a uličnim, ad hoc svirkama ne zna se ni broj. "Ovaj jubilej, Dubioza će proslaviti u krugu velike porodice, tj. publike za koju sviramo. Nisam neki ljubitelj proslava jubileja", kaže Brano Jakubović,

"ali ovaj slavimo u nadi da ćemo dobiti onu bombonjeru koja godinama kruži po rođendanima, a nitko je ne želi otvoriti, jer je uvijek zgodna da se proslijedi dalje kao poklon. Svakom koncertu se radujemo kao da je prvi i sviramo kao da je posljednji! "

Hitovi "Firma ilegal", "Kažu", "Može li", "Walter", "Volio bih", "Rijaliti", "Blam" samo su dio energetski nabijenih, dinamičnih nastupa Dubioze čiji ritam i stih publika neumorno prati. "Dubioza Kolektiv je bend koji već 20 godina nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a njihovi se koncerti ne zaboravljaju. Raduje nas da smo upisali pulsku Arenu na Dubiozinu rođendansku turneju. " - rekao je Sandro Želesko, jedan od organizatora Festivala.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of