ZADNJEG RADNOG DANA U SEZONI

Popularna aROMA dijelit će svima besplatno sladoled

| Autor: Glas Istre
(Foto aROMA)

(Foto aROMA)


Kao zahvalu mještanima i kupcima prirodnog, artizanskog gelata, aROMA, gelato experience na kraju sezone besplatno dijeli oko 20 tisuća porcija gelata u svojim gelaterijama diljem hrvatske obale.

Zadnjeg dana rada svakog pojedinog boutique shopa gelato se neće naplaćivati, a svaki će posjetitelj moći dva puta uzeti po dvije porcije od 100 grama gelata, sve do kraja radnog vremena ili dok se ne potroše sve zalihe na toj lokaciji. Ovo slatko darivanje već je provedeno u Umagu, na radost nekoliko stotina građana koji su sa zadovoljstvom besplatno uživali u svim okusima koji su obilježili ovo ljeto.

Sljedeća „postaja“ je Senj, u kojem će se akcija provesti ovog vikenda, nakon čega će, sredinom listopada, aROMA razveseliti Lovrance i njihove goste. Točni termini svih darovnih akcija i radno vrijeme gelaterija mogu se pratiti na aROMA, gelato experience Facebook i Instagram stranicama.

„Na kraju uspješne sezone, od stanovnika gradova i mjesta u kojima su smješteni naši butici, a koji su često bili i vjerni kupci našeg gelata, željeli smo se oprostiti uz ovu malu zahvalu i priliku da još jednom kušaju svoje omiljene okuse“ - izjavio je Hrvoje Tretinjak, predsjednik Uprave, aROMA global.

Tvrtka istovremeno provodi i akciju upisivanja u aROMA loyalty program, čiji će članovi iduće godine ostvarivati značajan popust od 25% na kupnju gelata u aROMA buticima, kojih će tijekom naredne sezone biti pedesetak.

„Naš gelato izdvaja se kvalitetom sastojaka i procesom izrade, a ovom ga akcijom želimo približiti i svima koji ga nisu dosad imali mogućnost probati, stoga pozivamo sve stanovnike gradova i mjesta u kojima smo bili prisutni na posljednje ovogodišnje druženje. Na vama je samo da odaberete željeni okus i uživate!“ – pozivaju iz aROMA-e.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini