KREATIVNO I ORIGINALNO

IKEA ima zaista cool projekt: Dizajnirali su kultne sobe iz serija Simpsons, Friends i Stranger Things

| Autor: Portal NoviList.hr, foto: Ikea
(Foto: Ikea)

(Foto: Ikea)


Švedska robna kuća lansirala je kampanju u sklopu koje je moguće odabrati komade namještaja, kao i razne detalje za dom koji će rekonstruirati dnevne boravke omiljenih serija

Ikea nas nikad ne prestaje iznenađivati svojim kreativnim i originalnim kampanjama, a ovoga puta oduševili su svojom reinterpretacijom dnevnih boravaka iz kultnih serija Simpsons, Friends i Stranger Things.

Švedska robna kuća poznata po skandinavskom minimalističkom stilu i funkcionalnosti namještaja lansirala je kampanju za Ujedinjene Arapske Emirate pod nazivom Real Life Series u sklopu koje je moguće odabrati komade namještaja, kao i razne detalje za dom koji će rekonstruirati dnevne boravke omiljenih serija.

"Otkrili smo zanimljivu stvar: u IKEI zaista možete pronaći sve", izjavio je Eduardo Marques, kreativni direktor marketinške agencije Publicis Spain koja je kreirala ovu inovativnu kampanju. "Za svaki detalj koji smo željeli rekonstruirati, pronašli smo čak tri opcije iz Ikeine ponude. Najteži dio posla bio je odabrati od ponuđenih opcija".

Želite li se zavaliti u naslonjač baš kao Homer Simpson, uživati s prijateljima u udobnom dnevnom boravku Monice Geller ili pak rekonstruirati sobu iz megapopularne serije Stranger Things? Koju sobu biste vi odabrali?

pjimage (6)

pjimage (7)

pjimage (8)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini