NIJE PRVI APRIL...

Zagrepčanin i Splićanka ulovljeni goli u krevetu u bolnici u kojoj su se liječili. Doktoricu su potom brutalno izvrijeđali...

| Autor: zagrepčanin, splićanka, goli, bolnica, sestra, liječnica
KBC Sestre milosrdnice (CROPIX)

KBC Sestre milosrdnice (CROPIX)


Zagrepčanin (34) i Splićanka (39) ulovljeni su goli u ljubavnom zagrljaju u - KBC-u Sestre milosrdnice u Zagrebu, gdje su se liječili, piše Jutarnji list.

Ulovila ih je sestra koju su oni potom izvrijeđali jer ih je upozorila da krše bolnički kodeks i da bi mogli biti izbačeni s odjela.

Zbog nesvakidašnjeg sukoba morala je na kraju intervenirati i policija, koja je protiv 34-godišnjaka podnijela optužni prijedlog jer je, između ostaloga, doktorici koja je odmah pristigla na poziv poručio: "Ti ćeš biti kriva kada ću morati ležati 19 mjeseci u zatvoru, zapamtit ćeš me ku**o. Tužit ću vas!"

Revoltirana, pak, Splićanka je na sav glas urlala: "Je*em ti mater kurvo jedna, ti ćeš nas izbaciti".

Policija je dvojac odvela u policijsku postaju te ih prijavila za kršenje članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, a Općinski prekršajni sud u Zagrebu je nedavno svakog kaznio sa 600 kuna te im naložio plaćanje po 200 kuna sudskih troškova.

Pozive za sudska ročišta su ignorirali te se dostava poziva u nekoliko navrata vraćala, pa se suđenje okončalo i bez njih jer su vlastoručno bili potpisali obavijest o počinjenom prekršaju.

Medicinska sestra koja je spornog dana radila noćnu smjenu prisjetila se u sudnici da je na odjelu tijekom vizite obilazila pacijente po sobama. Dolaskom u jednu sobu uočila je dvoje pacijenata gole.

- Bilo je to prošle godine. Oni su bili u potpunosti goli. Rekla sam im da je to zabranjeno u prostoru bolnice jer da time krše kodeks te da će biti disciplinski otpušteni. Počeli su na to negodovati i vikati. Pa je došla doktorica, a pacijenti su je vrijeđali. Oboje su bili izrazito agresivni. Cijeli odjel je čuo buku pa su se drugi pacijenti uznemirili. Pozvale smo zaštitare, a potom i policiju, s kojima su napustili bolnicu, rekla je sestra. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom