ODMAH POSTAO VIRALAN

VIDEO / Balkanac u Švicarskoj krenuo peći janje na livadici, kad je došao Švicarac i napao ga pijukom. Na koncu mu je upropastio janje!

| Autor: Glas Istre
Nemile scene u Švicarskoj

Nemile scene u Švicarskoj


Još jedan video s dogodovštinama "Jugoslavena" u svijetu postaje viralan. 

Ovaj put riječ je o muškarcu imenom Dejan koji je odlučio speći janje, doslovno ga "okrenuti", na nekoj livadici ispred kuće, koja je, pretpostavljamo, zajednička s još nekim stanarima.

To se nije svidjelo drugom građaninu, navodno Švicarcu (jer se sve valjda odvija u Švicarskoj), koji je napao Balkanca pijukom. Dejan se na videu brani također nekakvim oruđem, ali Švicarac je uporan i agresivan.

Dejan potom zove policiju, a sve to s balkona snima neka žena, također s ovih prostora. Svi govore njemački, osim što "naši"  ponekad prebace i na "naš" jezik.

Dejan potom zove policiju, a u kadru se pojavljuje još jedan muškarac, i to krupniji. Ali Balkanci su miroljubivi, za razliku od Švicarca, koji, dodajmo, ima vrlo neobičnu frizuru.

Na koncu on (Švicarac) otvara bocu za gašenje požara, koju je cijelo vrijeme imao sa sobom, i pjenom gasi žar ispod janjca, a time i samo janje koje je - upropašteno.

Pogledajte sve na videu:

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini