ALIN KAVUR

Sjećate li se Dade iz Smogovaca? Ovih dana na Facebooku objavljuje statuse od kojih je nekome slabo

| Autor: Glas Istre
Alin Kavur kao Dado i danas

Alin Kavur kao Dado i danas


Sjećate li se Dade iz Smogovaca, Nosonjinog sina i Štefekovog prijatelja?

Dado je danas odrastao, zove se Alin Kavur i razlog zašto se o njemu piše tekst nažalost nema veze sa Smogovcima ili glumačkomn karijerom, nego s teškim desničarenjem.

Naime, Kavur je izrastao u osobu koja se fotografira uz natpis Za dom spremni, a danas je privukao pažnju svojim komentarom nadolazećeg Zagreb Pridea, koji se održava u subotu 4. lipnja.

"Ekipa i vodstvo Možemo sve više nameće našoj djeci kako u školskim programima tako i u javnosti podržavajući LGBT udruge. Nisam homofob i među prvima sam za slobodu govora, seksualne orijentacije i izbora načina života. Ali osobno sam protiv nametanja drugima. Ne razumijem zašto mi kao katolička zemlja dozvoljavamo da se održavaju javne tzv. parade ponosa i Queer Zagreb.

Nitko ti ne brani da u svoja 4 zida privatnosti svoga doma budeš, gay, hetero, bi itd. Sasvim je nelogično i bespotrebno paradirati gradovima i dokazivati svoju seksualnu orijentaciju. Baš me zanima odgovor vlasti grada Zagreba da li mogu ja pokrenuti prvu heteroseksualnu paradu na Trgu Bana Jelačića s transparentom: "Smogovac voli vaginu", I. heteroseksualna parada Zagreb", napisao je Kavur.

"Drage Zagrepčanke i dragi Zagrepčani, ovim putem želim vas informirati da kao osnivač 1. Hetero parade Zagreba sam u procesu prikupljanja potrebne dokumentacije i dozvola. I naše je demokratsko pravo održati paradu hetero ponosa. Kako još datum nije određen, čim dobijem sva potrebna odobrenja bit ćete informirani. Nadam se vašem odazivu i potpori", napisao je nekadašnji Dado.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of