GLAMUROZNA KREACIJA

Hip-hop pjevačica Lizzo otvorila 62. Grammy u Zigmanovim kreacijama

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Riječki modni dizajner Juraj Zigman kreirao je kostime za nastup američke hip-hop pjevačice Lizzo, koja je spektakularnim nastupom otvorila 62. dodjelu prestižne nagrade Grammy, priopćeno je u ponedjeljak iz Zigmanova studija.

Jednostavnost je bila jedna od niti vodilja, rekao je Zigman, ističući da ipak kreacija mora imati svoju prepoznatljivu efektnost koja savršeno pristaje svakoj zvijezdi.

Istaknuo je kako je u samo par dana izradio jedanaest kostima, a paralelno je i sudjelovao u probama dok su kreacije bile u izradi.

Dizajner se morao držati isključivo svoje interpretacije, zadane teme - morske flore i faune, a kreacija je ukrašena i Swarovski kristalima, stoji u priopćenju.

"Njegove su skice odmah bile odobrene i sve je bilo prepušteno Zigmanu i njegovom timu kreativaca. Osim glavne zvijezde, Zigmanov je tim bio zadužen za još deset plesačica, što je bio veliki izazov, a rad je prezentiran na, kako ga mnogi zovu, glazbenom Oscaru", rečeno je u priopćenju.

Zigman je proteklih nekoliko godina surađivao s Nicki Minaj, Ritom Oro, Fergie, Cardi B, Cheryl Cole i Bebe Rexha, a napravio je i kreacije za Lizzin najvažniji nastup u karijeri, navodi se u priopćenju.

"Lizzo je izuzetno draga umjetnica, jako je humoristična i pozitivna, te mi je bila čast ponovo kreirati za takvu posebnu umjetnicu", kaže riječki dizajner.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini