ZAGREB

Eventim: Koronavirus bez utjecaja na prodaju ulaznica i organizaciju događaja

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Agencija za prodaju ulaznica Eventim izvijestila je u srijedu kako u ovome trenutku ne vide negativne utjecaje koronavirusa na prodaju i organizaciju događaja.

"U Eventimu trenutačno ne vidimo negativni utjecaj na prodaju ulaznica i organizaciju događaja. Organizatori  u Hrvatskoj nisu otkazali niti jedan događaj, za koji bi bio razlog koronavirus", poručuju iz Eventima.

Ističu kako su događaji organizirani prošlog vikenda protekli po redovnom rasporedu, a prodaja ulaznica bilježi uobičajene brojke.

"Ovaj tjedan nastavljamo normalno s radom, prateći razvoj događaja i pridržavajući se novih uputa i odluka nadležnih institucija", navode iz Eventima.

Eventim, sustav za rezervacije i prodaju ulaznica, osim u Hrvatskoj, djeluje i u Sloveniji.

Sustav Eventim u svojoj ponudi prodaje ulaznice za koncerte poput Simple Minds, Judas Priesta, Nipplepeople, Placeba, Miroslava Škore, britanske pjevačice Dido, King Gizzarda & The Lizard Wizarda, Klape Rišpet, Parnog Valjka i Doris Dragović.

U utorak je i Agencija Entrio objavila kako atmosfera panike oko širenja koronavirusa nije smanjila interes za koncertima i festivalima u Hrvatskoj te da će se događaji održavati bez odgoda, a čak bilježe i rast prodaje.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini