ZAGREB

Belgijska DJ techno zvijezda Amelie Lens dolazi na Sea Star festival u Umagu

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

Vodeća techno zvijezda novog doba, Belgijanka Amelie Lens nastupit će na Sea Star festivalu u Umagu, koji će se održati u laguni Stella Maris 22. i 23. svibnja iduće godine, objavila je agencija LAA.

Lens su otkrili dok je imala 15 godina na jednom techno festivalu, nakon čega je uplovila u manekenske vode i postala omiljenim modelom Jean Paul Gaultiera. Kao DJ prvo je nastupala na modnim eventima i revijama, a 2016. godine izdala je prvi singl "Exale", koji je postigao velik uspjeh.

U prethodne dvije godine doživjela je strelovit uspon, kakav dosad nije zapažen na globalnoj elektronskoj sceni. Na središnje mjesto u svome programu upisali su je najveći festivali, kao što su EXIT, Coachella, Awakenings, Time Warp i desetine drugih, a u okviru ovogodišnjeg Amsterdam Dance Eventa imala i je vlastiti festival od 24 sata neprekidnog ravea na dvije pozornice.

Lens će na Sea Staru predvoditi postavu u kojoj su i slovenski DJ i producent svjetskog ugleda Umek, ključna igračica srpske elektronske scene i u samom vrhu međunarodnih techno imena Tijana T, nadolazeći techno superstar Farrago, čiji hitovi su udarni na etiketi Lenske, osječka zvijezda s međunarodnom karijerom Insolate, naš producent zavidnog kataloga izdanja za vodeće svjetske izdavače Andrea Ljekaj, prekaljeni slovenski techno majstori Damir Hoffman i Gumja, te jedni od vodećih aktera domaće deep scene Bronski i Marcel.

Taj popis izvođača pridružuje se ranije objavljenom prvom glazbenom valu na četvrtom Sea Star festivalu, kojeg čine svjetski hitmakeri Meduza, globalno najpopularniji bend s ovih prostora Dubioza kolektiv te regionalni asevi Vojko V,  KUKU$ i trap senzacija iz Osijeka z++.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum