BIZARAN SLUČAJ

VIDEO / Svi se raspričali o misterioznoj gospođi koja je neobjašnjivo iščeznula

| Autor: Glas Istre
Screenshot iz videa

Screenshot iz videa


Gospođa je, tako barem tvrde svjedoci, ušla u glasačku prostoriju i netragom nestala, prenosi Net.hr.

Izgleda da su mrtvi stvarno počeli ostvarivati svoja biračka prava kada ih već političari guraju na popise. Eto, u Argentini već nekoliko dana svi govore o gospođi koja se pojavila na biralištu u San Juanu i zatim neobjašnjivo nestala.

Priča kaže da se ta gospođa, opisana kao žena u kasnim pedesetima, ukazala u jednoj osnovnoj školi i naprosto doslovno iščeznula nedugo nakon što je predala svoje dokumente i ponijela sa sobom glasački listić u prostoriju predviđenu za glasovanje.

Iz prostorije više nikad nije izašla, a u njoj nije pronađena.

- Predali smo joj kuvertu s glasačkim listićima, a kako su minute prolazile, tako su ostali građani u redu postajali sve nestrpljiviji. Naime, ta gospođa nije izlazila iz učionice, a prva misao nam je bila da su se možda vrata zaglavila. Počeli smo je dozivati, ali nam nije odgovarala. Zato smo u pomoć pozvali pripadnike žandarmerije koji su osiguravali red na biralištu, a kada su vrata učionice otvorena, unutra više nije bilo nikoga, prepričala je tu ludu zgodu predsjednica odbora koju su mediji predstavili kao Iris.

- Iznenađenje je bilo još veće kada smo primijetili da su nestali i njezini dokumenti. A što se dogodilo? Stvarno ne znam. Magija, vještičarenje, tko to zna... Ali svi su vidjeli isto, da je nestala, a s njom i njezini dokumenti, dodala je.

Zanimljivo, njezinu su priču potvrdili i ostali svjedoci.

- Da, sve rečeno je istina. U pitanju je bila starija žena. Stala je poput ostalih u red, čekala, ušla na glasačko mjesto i nestala. Ljudi su čekali da izađe, čak su se i uplašili da joj se nešto nije dogodilo, a kada su u pomoć stigli pripadnici žandarmerije i otvorili vrata, nje tamo više nije bilo, rekla je za medije jedna žena koja je čekala u istom redu kao i misteriozna gospođa, prenio je portal Infobae.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater