DANAS U POREČU

SASTANAK ISTARSKOG STOŽERA I HOTELIJERA Kozlevac: Istra će biti u potpunosti spremna odgovoriti na sve izazove koje turizam nosi u doba pandemije

| Autor: Marcello ROSANDA
Ilustracija (Snimio Milivoj Mijošek)

Ilustracija (Snimio Milivoj Mijošek)


Danas je u Poreču održan radni sastanak na temu pripreme Istre za nadolazeću turističku sezonu u uvjetima pandemije.

Teme sastanka su se u prvom redu odnosile na aktualnu epidemiološku situaciju, provođenje epidemioloških mjera te druge tekuće aktivnosti, koje se tiču što bolje pripreme za sezonu, a kako bi se i ovog ljeta svi u Istri osjećali sigurno.

Svi akteri koji su uključeni u donošenje odluka vezanih uz nadolazeću turističku sezonu na području Istarske županije dogovorili su izradu operativnog programa, odnosno plana organizacije testiranja gostiju ovisno o zahtjevima njihovih država.

Sastanku su prisustvovali župan Fabrizio Radin, gradonačelnik Pule Boris Miletić, direktor Turističke zajednice Istarske županije Denis Ivošević, načelnik Stožera civilne zaštite Istarske županije Dino Kozlevac, ravnatelj Nastavnog zavoda za javno zdravstvo IŽ Aleksandar Stojanović, direktor Hrvatske udruge turizma Veljko Ostojić i predstavnici svih hotelijerskih kuća iz Istre.

Kozlevac je istaknuo da je sastanak bio izrazito produktivan.

- Imamo iskustvo od prošle godine kojeg ćemo sada proširiti ne bi li odradili uspješnu sezonu. Istra će biti u potpunosti spremna odgovoriti na sve izazove koje turizam nosi u doba pandemije, zaključio je Kozlevac.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater