VELIKA POGREŠKA

Vlasnica pustila psa u auto nakon šetnje, nije dobro završilo

| Autor: Novi list
(iStock)

(iStock)


Jedna Britanka je svojom lošom procjenom napravila još jedan viralni hit. Naime, žena je pustila svog psa da uskoči u njezin auto nakon šetnje šumom bez razmišljanja. Rezultat se može vidjeti u videu koji je postao hit na TikToku. Pas Albie si je stvarno dao oduška u vozilu. Dok na kraju pas vrlo mirno sjedi i izbjegava kontakt očima s vlasnicom koliko god je to moguće, ona snima njegov “uradak”.

Četveronožni prijatelj je, sudeći po snimci, skakutao po autu amo-tamo pa su apsolutno sva sjedala postala potpuno prljava – uključujući i vozačevo, gdje se Albie sada udobno smjestio. Simpatični Albie je bio sam u autu samo deset minuta, ali i to mu je bilo dovoljno da napravi potpuni kaos.

Nije ni vlasnica Cheryl potpuno nevina od krivnje, jer je zaboravila ponijeti ručnik sa sobom kako bi Albieja barem malo osušila i očistila. Engleskinja je nakon cijele strka shvatila da je zapravo vrlo sretna koliko je ljudi pogledalo urnebesan video na internetu. Također je naglasila da je samo željela pokazati svijetu koliko ljubavi možete dati psu, čak i kada je prljav i nestašan.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini