BOĆANJE

Aktualne državne prvakinje na Visu potvrdile završne oglede: LABINJANKE U OBRANU NASLOVA PROTIV ČAVLA

| Autor: Istarski boćarski savez
Maksimalnih šest poena - Nives Jelovica (Snimio Milivoj Mijošek)

Maksimalnih šest poena - Nives Jelovica (Snimio Milivoj Mijošek)


Nakon što su prije tjedan dana u svom Gradskom boćalištu u prvom susretu polufinala Labinjanke slavile uvjerljivu pobjedu nad Komižom 20:4, uzvratni susret polufinala odigran na otoku Visu okončan je remijem 12:12, što je Labinjankama bilo dovoljno za plasman u finale

Aktualne državne prvakinje, boćarice Labina, plasirale su se u finale doigravanja za naslov ovogodišnjih ekipnih prvakinja Hrvatske. Nakon što su prije tjedan dana u svom Gradskom boćalištu u prvom susretu polufinala Labinjanke slavile uvjerljivu pobjedu nad Komižom 20:4, uzvratni susret polufinala odigran na otoku Visu okončan je remijem 12:12, što je Labinjankama bilo dovoljno za plasman u finale.

U uzvratu u Komiži braniteljice titule državnih prvakinja su do finala predvodile dvije njihove najbolje igračice, Nives Jelovica i rodom Komižanka Ria Vojković, koje su svaka sudjelovala u osvajanju po maksimalnih šest poena, uz Vesnu Tončinić koja je bila suigračica Jelovici u pobjedi u paru. Susret na Visu praktički je cijelo vrijeme bio rezultatski poravnat, s obzirom na to da je prva faza okončana s 4:4, a nakon tehničkih igara rezultat je i dalje bio poravnat 8:8. U završnici su Jelovica i Tončinić u paru te Vojković pojedinačno bile uvjerljive i Komižankama nisu ostavile nikakve izglede u pokušaju da izbore barem treći susret polufinala.

Suparnik Labina u finalu će očekivao biti Čavle ŠB koje su u drugom polufinalnom paru u dva susreta pobijedile Mariniće, 18:6 u gostima i 22:2 kod kuće.

Prvi susret finalne serije igra se 16. svibnja u Labinu, dok se uzvrat te eventualno treći susret igraju 22. i 23. svibnja u Čavlima.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum