OBITELJSKA IDILA

TARIK I LEJLA FILIPOVIĆ UŽIVAJU NA ODMORU U ROVINJU: Lejla objavila fotografije na Instagramu

| Autor: Glas Istre
(Foto: Instagram)

(Foto: Instagram)


Lejla Filipović objavila je niz fotografija sa suprugom Tarikom Filipovićem i sinovima Dinom i Armanom, piše Story.hr.

Obitelj se trenutno nalazi u prekrasnom Rovinju, a u komentarima su se odmah krenuli nizati komplimenti na njihov račun.

'Lijepi zajedno', 'Divni ste ti i Tarik', 'Bezuvjetna ljubav', samo su neki od komplimenata.

Prvo su Lejla i Tarik zajedno pozirali, ona u šarenoj plavoj suknji s prorezom koju je iskombinirala s nude bodijem na jednom rame i natikačama na petu, a Tarik u bijelim kratkim hlačama, lanenoj plavoj košulji i bijelim tenisicama.

A zatim se Tarik fotografirao sa sinovima Dinom i Armanom, koji su se također odlučili za kratke hlače i majice kratkih rukava.

Podsjetimo, nedavno je njihov sin Dino navršio 19 godina, a zatim je imao i maturalnu večeru u zagrebačkom hotelu Esplanade. Na nju su ga dopratili, naravno, roditelji, koji su blistali u elegantnim crveno-crnim izdanjima.

'Naš maturant. Sretno novo poglavlje života', poručila je Lejla na Instagramu te komentirala da su jako ponosni roditelji.

'Nazdravimo za 19. i za kraj srednje škole... i početak jednog novog poglavlja života… i da svaka slijedeća bude sretnija... zdravija... Sretno Dini moj’, poručio mu je nedavno i Tarik pored fotografije s obiteljskog slavlja.

Par, osim Dine, ima i sina Armana koji ima 14 godina, a na fotografijama koje je Lejla podijelila na Insta storyju, vidjeli smo da je obitelj rođendan proslavila u jednom restoranu gdje su nasmijano pozirali, piše Story.hr.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum