Detalji svađe

SEVERINU PRIJAVILA SESTRA. Oglasila se njihova majka i ispričala kako je došlo do sukoba

| Autor: Glas Istre
Severina (foto: Damjan Tadić/ CROPIX)

Severina (foto: Damjan Tadić/ CROPIX)


Pjevačicu Severinu Vučković (50) u utorak oko podne zagrebačka policija je privela nakon što su od splitskih kolega dobili zahtjev za njezinim privođenjem za potrebe kriminalističkog istraživanja. Povod svemu bila je neprimjerena prepirka koja se dogodila u splitskom domu majke poznate pjevačice.

Prema prijavi sestre Marijane, pjevačica se navodno okomila na nju i to pred njihovom majkom oko jedan sat poslije ponoći kada se iz stana orila buka, a sestre su se navodno žestoko hrvale i šamarale nakon čega je pjevačica otišla na svoju stranu, a njezina sestra u bolnicu. Zadobila je niz podljeva na glavi i leđima, a na tijelu su joj liječnici uočili i porezotine, prenosi Večernji list

Na osnovu prijave, splitska policija je raspisala potragu za pjevačicom koja je potom privedena na zagrebačkom aerodromu.   Nakon privođenja javila nam se majka pjevačice, Ana Vučković. - Marijana je došla niotkuda, sama se bacakala, nije joj prvi puta da prijavljuje sestru! - kazala je.

Prema drugoj verziji priče, Severinina sestra Marijana lažno prijavila Severinu za nanošenje tjelesnih ozljeda. Naime, ona je po toj verziji došla u stan u kojem žive Severinina mama i strina i tamo zatekla pjevačicu koju je napala i nanijela joj ozljede. Severina je otišla, a Marijana je počela lupati na vrata stanarima te zapomagati i bacati se po stubištu kako bi se samoozlijedila.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater