BILO JOJ JE TEŠKO

SEVERINA NAKON 17 GODINA PROGOVORILA O VIDEU S JAHTE: "Tad nisam šest mjeseci izašla iz kuće. Prvo je bilo žaljenje, a onda osuda..."

| Autor: Glas Istre
Severina (Foto Instagram)

Severina (Foto Instagram)


Pjevačica Severina Kojić (48) u velikom intervjuu za srpski magazin Nedeljnik, između ostalog, progovorila je o seksualnom nasilju i zlostavljanju te o eksplicitnoj snimci s jahte iz 2004. godine.

Video je procurio u javnost ubrzo nakon što je snimljen, a Severina je tada bila s Milanom Lucićem. Ona je istaknula kako nije istina da je ona sama plasirala video u javnost u svrhu reklame.

“Nikad nisam tražila da moja intima izađe vani. To je bio veliki šok. Dala sam onda dva intervjua povodom toga, i to je bilo to. Bilo je teško, ali preživjela sam. U rok službe ili, što bi u Splitu rekli, tempi pasati. Ali eto, bila je to zabava, nekima i dan-danas. Pa kad mi nemaju što reći, onda mi spominju taj nesretni snimak s broda”, kazala je Severna.

“Ali moja Lepa Smoje me je tad nazvala i rekla: ‘Mala, koji su to punjetari (splitski izraz za nedorasle mladiće)? Kad je ona stvar imala veze s moralom? ‘Ko je to izmislija?’ Peki me je tad nazvao da me nasmije i rekao: ‘Pa ne možeš snimati sve u jednom kadru. Trebala si raskadrirati’. Arsen Dedić je pak krenuo telefonski razgovor na način: ‘Kolegice, čujem da vam treba filmska glazba?’. Mater je bila najpreciznija, rekla je: ‘Ajde, ćerce, jednom ćemo se tome smijat.’ I smijemo se danas”, ispričala je Severina.

Ona, kaže, šest mjeseci tada nije izašla iz kuće.

“Ali tad nisam šest mjeseci izašla iz kuće. Prvo je bilo žaljenje, a onda osuda da sam to sama dala zbog popularnosti. Čitala sam da su i Mileni to spočitavali. Ali, kruha i igara… Pod rubriku ‘Zabava i Show'”, istaknula je.

Severina se nedavno s Goranom Bogdanom i Hristinom Popović pojavila u videu “Hejt Sloveni” koji je sastavni dio kampanje protiv govora mržnje. Kolegica koje su javno iznijela svoja iskustva seksualnog uznemiravanja itekako podržava.

“Velika je hrabrost i Milene Radulović, i Danijele Štajnfeld, i Merime Isaković. To je veliko olakšanje za sve žene. U Hrvatskoj je to pokrenulo lavinu na fakultetima, posebno na Akademiji dramskih umjetnosti. Nešto što je zapravo grozno, ali je otvorilo javni prostor koji o tome govori”, rekla je Severina.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini